Avslutningskalas for Bokåret på Deichman


Arrangør: Hele Norge leser

Tid


Sted


Velkommen til den siste litterære festen på Hovedbiblioteket!
Bokåret 2019 nærmer seg siste fase, og vi inviterer til storfeiring av boka, de som skaper den og de som leser den. NRK filmer finaleprogrammet av Bokekspedisjonen denne kvelden med gjester og programledere. Det blir forfattere, musikere og bokfantaster på hovedscenen, musikk i rommene og godt i glasset.

Hør Stein Torleif Bjella synge, Evelyn Rasmussen og Don Martin slamme og Sandra Kolstad og Kari Bremnes samtale om Tove Ditlefsen. Nyt forfatternes platesnurring og slapp av i loungen i Hovedsalen, se 500-årbøkene og bli med inn i husets hemmelige rom. Opplev Jon Øistein Flink trylle og gå ikke glipp av Forfatterbruset – der forfattere leser om det gamle, ærverdige hovedbibliotek fra egne tekster. Tove Nilsen, Simon Stranger, Jan Erik Vold, Knut Nærum, Aon Raza Naqvi, Hilde Østby, Rebecca Viola Wexelsen, og mange flere bidrar denne kvelden.

Vi byr på velkomstdrink og lett servering. Kalaset er åpent for alle.
20-års aldersgrense.
Påmelding: formidling@deichman.no, innen 22. november. Kalaset er åpent for alle, men vi er glade om dere melder dere på av logistikkhensyn.

Arrangementet vil bli fotografert og filmet.

--

500 år etter den første norske boken ble trykket, inviterer vi til Bokåret på Deichman. Gjennom hundrevis av arrangementer ønsker vi hele Oslos befolkning velkommen til opplevelser utenom det vanlige, med fokus på leselyst og leseglede. Vi har arrangementer utendørs, på skoler, i barnehager og på alle Deichmans 23 bibliotek.
Vi feirer boka – og det finnes minst én til alle!

https://www.facebook.com/events/3083332775139325/Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.