Hele Norge leser

Hele Norge leser er en sosial møteplass for deg som er glad i bøker og lesing. Her holder du oversikt over bøker du leser og bøker du har lyst til å lese, du får boktips og treffer lesevenner fra hele landet.

Er du en av dem som synes det er trist at Sommerles og Norli junior bare er for barn? Da er Hele Norge leser stedet for deg! Vi arrangerer jevnlig lesekonkurranser for voksne, der alle over 13 år kan delta. Kanskje du har lyst til å delta alene - eller vil du bli med på et lag? Hele Norge leser er åpen for alle som vil være med.

I hele sommer kan du bli med på "Lesesommer 2020". Det gir ekstra lesemotivasjon å få poeng for lesingen, og litt gøy er det også å følge med på topplisten. Men husk at vi først og fremst konkurrerer mot oss selv! Litt lesing hver dag gir gode lesevaner, mens en knallhard spurt kan virke mot sin hensikt!

Nytt i sommer: Nå får du merker når du oppnår lesemål! Noe å strekke seg etter? 

Hele Norge leser er åpen hele året. Du har tilgang til din egen digitale bokhylle, og kan kommentere bøker og dele boktips, finne stoff om bøker og forfattere. Og ikke minst - treffe nye bokvenner!