Premier

I konkurransen vil bøker og forfatterbesøk utgjøre premier. 

Individuelle premier:

Hver mandag gjennom konkurranseperioden trekkes det vinnere blant alle som har registrert lesing sist uke. Dette er individuelle premier, og de heldige vinnerne vil få en bok tilsendt i posten. Vinnerne vil bli kontaktet via e-post.

Julekalender

Ønsker du deg leseglede til jul? Bli med på Hele Norge lesers julekalender! 

For å delta, må du være registrert på Hele Norge leser. I perioden 1. - 24. desember trekker vi vinnere hver dag blant alle som har registrert lesing den siste uken. Den 24. desember trekker vi hovedpremien blant alle som har registrert lesing i desember. 

Gjennom hele adventstiden venter daglige bokpremier! Den 24. desember vil en heldig vinner bli trukket ut til å vinne et lesebrett med omslag fra Norli som vil sikre lesegleden inn i det nye året. 

Lesebrettet er en PocketBook med Norli edition. PocketBook er verdens nest største lesebrettmerke. Dette er et brett med 6 tommers skjerm - og du kan kjøpe norske e-bøker rett på lesebrettet. Ta deg tid til litt lesing og unn deg en pause fra juleforberedelsene! Bli med på Hele Norge lesers julekalender og gi deg selv muligheten til å vinne harde pakker som gir leseglede.

Lesemaraton 15. - 17. november

Med et tremånedersabonnement fra Storytel er jul og nyttår sikret - med en lydbok på øret kan du både lese bøker og komme deg gjennom juleforberedelsene. Vi trekker også bokpremier blant deltakerne med høyest poengsum. 


Hovedpremie for bedrifter:

Førstepremien for bedriften som vinner lesekonkurransen er er et forfatterbesøk. Hvilken forfatter vinnerne kan se frem til et besøk av vil det komme mer informasjon om.


Hovedpremier for bedriftslag og vennelag:

En hovedpremie gir tilgang til en hel verden av fortellinger, og er et årsabonnement på Storytel til hver av deltakerne på laget. 


            Ett heldig lag vinner gavekort til alle deltakerne på laget fra EBOK.NO. Hvert gavekort er på 500 kroner, og gir deg mulighet             til å kjøpe din neste favorittbok på ebok.no.En hovedpremie for lag gir deg de gode lydopplevelsene uansett hvor. Med et 3 måneders abonnement på Fabel til hver av deltakerne på laget kan du høre så mange lydbøker du vil.


Andre hovedpremier er bokpakker med bøker til alle på laget. Forlagene som har bidratt med bøker til lesekampanjen er: Aschehoug, Kagge forlag, Memo forlag, Samlaget, Cappelen Damm og Forlaget Press.
Mer informasjon om premiene kommer!


Powered by: Bloc